MAYO?

Urban Snack

MAYO is een gezellige frituur waar je kan genieten in alle rust van iets eenvoudigs en lekkers.
Eten en drinken geïnspireerd door onze regio, muziek en een goed humeur om ons in beweging te brengen.

Zodra we je bestelling ontvangen, gaan ze in de keuken onmiddellijk aan de slag. Je krijgt een signaal aan je tafel wanneer je bestelling klaarstaat. Nu smullen en genieten.

Een plaats waar verwennerij en Belgische vibraties het ritme geven !

Je kan ons vinden in Drogenbos, evenals in hartje Brussel, in de Sint-Gorikshallen. Tijdens de zomermaanden plaatsen we onze foodtruck in de tuinen en het park van het Rood-Klooster, evenals op de vele Belgische festiviteiten.

Kom en ontdek onze heerlijke Belgische gerechten, met vrienden of familie, we beloven je een leuke en heerlijke ervaring.

Onze kaart

We willen onze stempel drukken op kwaliteitsproducten, zorgvuldig geselecteerd met de nadruk op lokale producten en huisgemaakte gerechten.

  • We produceren vele van onze gerechten in ons eigen atelier of door onze lokale partners :
    • onze traditionele frieten worden ter plaatse gesneden, gekookt in rundsvet en gebruind in plantaardige olie
    • onze frikadellen en het rundvlees voor onze hamburgers zijn afkomstig uit de streek en worden bereid door onze partnerslager
    • onze typisch Belgische gerechten: stoofvlees, vol-au-vent of kroketten, zijn huisgemaakt
    • onze sauzen (behalve de ketchup) worden ook in ons atelier geproduceerd

BOBBI BIEREN

Bobbi bieren, gebrouwen bij onze partner of microbrouwerij Bobbi te Ittre. Ze worden gebrouwen volgens traditionele recepten, met seizoensproducten en in samenspraak met omliggende boeren om zo nieuwe recepten te ontwikkelen.

MUZIEKPROGRAMM

Muziekprogramma, want ja, bij MAYO gaat het om een frietje, een biertje en fijne live muziek of de humor van een opkomend artiest!
Onze concerten zijn divers en gevarieerd, we spreken een brede waaier van smaken aan en brengen ons publiek in vervoering van ritme en muziek om hen zal laten swingen.

Neem regelmatig een kijkje in onze AGENDA (klikbare link) om op de hoogte te blijven van onze komende activiteiten en concerten.